KIRIKKALE
24°
02:50

İkindi'ye Kalan Süre

Öztürk devreye girdi, ambulans helikopter gencin imdadına yetişti 

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde trafik kazası geçiren ve durumu ağır olan Emirhan Doğanay, MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk'ün girişimleri sonucu ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi. Kazada ağır şekilde yaralanan Doğanay'ın tedavisi sürüyor.


KAZADA AĞIR ŞEKİLDE YARALANDI 
Bahşılı ilçesinde trafik kazası geçiren 17 yaşındaki Emirhan Doğanay, kazada ağır şekilde yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalenin yapıldığı Doğanay, tedavi edilmek üzere Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakımda kalan ve yapılan tedavilere cevap vermeyen Doğanay'ın acil şekilde Ankara'ya sevki istendi. Ambulansla gidemeyecek kadar durumu ağır olan genç Doğanay'ın babası Ferdi Doğanay, MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk'ü arayarak yardım talebinde bulundu.

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, BAKAN KOCA İLE GÖRÜŞTÜ 
Hemen durumla ilgilenen Milletvekili Öztürk, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı arayarak ambulans uçak talebinde bulundu. Öztürk'ün bu talebini geri çevirmeyen Sağlık Bakanı Koca, Yüksek İhtisas Hastanesi'ne ambulans helikopterin sevkini sağladı. Yüksek İhtisas Hastanesi helikopter pistine kısa süre içerisinde gelen ambulans helikopter, Doğanay'ı alarak Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne ulaştırdı.

DOĞANAY AİLESİNDEN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR 
Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan Doğanay’ın durumunun ciddiyetini koruyor. Bu zor günlerinde yanlarında olan milletvekili Öztürk’e teşekkür eden baba Ferdi Doğanay, “Oğlumun durumu ambulansla hastaneye yetiştirilemeyecek kadar ağırdı. Milletvekilimiz Halil Öztürk ile görüşme sağladık ve helikopter ambulansı konusunda Sağlık Bakanımız ile görüştü. Kısa süre içerisinde helikopter buraya geldi. Allah ondan razı olsun. İnşallah oğlum iyileştiğinde kendisine bizzat ziyaret ederek tekrar teşekkür edeceğiz” dedi. 

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön’den AK Parti’ye ziyaret

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Öztürk, Kırıkkale’nin ihtiyaçlarını TBMM’ye taşıdı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44131

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171